Hoeveel sessies heb je nodig?

Je kunt bij coaching rekenen doorgaans op 5-8 sessies. Een sessie duurt een uur. Voor particulieren hanteer ik andere bedragen dan voor ZP-ers en Corporate trajecten. 

Speciaal voor bedrijven
Tijdens het orienterend gesprek bespreken we hoe je het traject wilt invullen. Acht sessies van een uur, of liever vier sessies van twee uur. Wel of geen plan van aanpak. Incompany coachen of in de coachingspraktijk. Wel of geen management communicatie. Aangevuld met assessment, een nulmeting, effectmeting en online leren en video response training. Afhankelijk van jouw budget en wensen. Helemaal voor jou op maat gemaakt. 

Voor ondernemers
De mogelijkheid bestaat om per sessie een factuur te ontvangen. 

Personal Coaching

Half uur orienterend gesprek

gratis

Bedrijven coaching traject

op aanvraag

Bedrijven uurtarief management (ex 21% BTW)

175,00 

Bedrijven uurtarief professional (ex 21% BTW)

125,00

ZP-ers per uur (ex 21% BTW)

95,00

Particulieren (inclusief 21% BTW)

85,00

Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren worden geannuleerd. Daarna wordt de gereserveerde tijd voor het consult in rekening gebracht.

Ethische code

Vier waarden staan voor mij centraal tijdens de coaching: respect, integriteit, professionaliteit en verantwoordelijkheid. Ik houd mij aan de Ethische Gedragscode voor van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). Voor de volledige gedragscode voor beroepscoaches klik hier. In samenhang met deze code heeft de NOBCO ook een klachten- en geschilllencommisie benoemd.